Centrum Parodontologie en Implantologie

Waar?

Het Centrum bevindt zich te Heverlee in de IJzerenmolenstraat 110. Ons moderne gebouw lijkt op het eerste gezicht meer op een hedendaagse woning dan op een medisch centrum. Dit is een bewuste keuze:

  • Onze aangename, lichte wachtruimte biedt u voldoende privacy,
  • U wacht er comfortabel en rustig op uw consultatie of behandeling.
  • Indien u wenst kunt u gebruik maken van ons draadloos WIFI-netwerk.

Wij streven ernaar om u op het afgesproken tijdstip te ontvangen. U gaat even langs de balie en dan begeleiden wij u naar een van de frisse consultatieruimtes. Wij besteden veel zorg aan onze praktijk, waar we de hoogste standaard in hygiëne en steriliteit hanteren. In een aangename omgeving functioneren wij optimaal en voelt u zich op uw gemak.

Wanneer?

U komt bij ons terecht na een verwijzing door uw tandarts, met wie wij als team samenwerken. Wij betrekken uw tandarts bij de planning en eventuele uitvoering van bepaalde behandelingen.

Als patiënt staat u centraal. Samen met u en uw tandarts zoeken wij naar de meest geschikte oplossing voor uw gebit.

U kunt ons ook raadplegen zonder doorverwijzing. Indien nodig zoeken we samen met u naar een tandarts voor bijkomende behandelingen die wij niet aanbieden.

Wat en hoe?

Wij bieden u kwaliteitsvolle en innoverende behandelingen en volgen de nieuwste evoluties in ons vakgebied op de voet. Dit blijkt uit:

  • diverse wetenschappelijke publicaties in internationale vaktijdschriften,
  • de vraag van redacteurs van internationale vaktijdschriften, zoals "Clinical Oral Implants Research", "Clinical Implant Dentistry and Related Research" en "Journal of Oral Rehabilitation", om wetenschappelijke onderzoekartikels van collega's te beoordelen.

Wij gebruiken in onze praktijk de nieuwste materialen en technieken pas nadat ze een goede klinische en wetenschappelijke basis hebben verworven.